Vanuit huis gepast afscheid nemen van dierbaren

Uitvaart livestreamen in Gelderland

Waarom livestreamen?

U moet een uitvaart regelen. Er komen meer dingen bij kijken dan u vantevoren had gedacht. Ook moet u nu rekening houden met het feit dat er niet meer dan 30 mensen op een uitvaart mogen zijn, vanwege het Corona-virus. Om dit probleem op te lossen kunt u de uitvaart opnemen en/of livestreamen. Dankzij een speciaal webadres kunt u kiezen wie er online de begrafenis kunnen bijwonen. Op deze manier kunnen er toch meer dan 30 mensen afscheid nemen.
Wij bieden een aantal eenvoudige pakketten aan, waardoor u geen moeilijke beslissingen hoeft te nemen en u nergens zorgen over hoeft te maken.

SNEL EN MAKKELIJK

Een livestream is snel op te zetten in elke ruimte. U hoeft zich hierover geen zorgen te maken.

VEILIG

U bepaalt wie er mogen kijken, geen inloggegevens, alleen een speciaal webadres.

LATER TERUGKIJKEN

U kunt de uitvaart later altijd terugkijken.

Werkwijze

Hiernaast ziet u een overzicht met wat u kunt verwachten, dat is wel zo fijn.

1

Aanvraag

Wanneer wij uw aanvraag binnen hebben, bespreken we uw persoonlijke wensen. Welk pakket kiest u en welke opties kunnen we daaraan toevoegen?
2

Speciale URL

Wanneer u heeft gekozen voor de livestream met een of twee camera's, ontvangt u van ons binnen enkele uren een speciaal webadres. Met dit webadres kunt u uw livestream bekijken en kunt deze ook al op de kaart vermelden en doorsturen.
3

Contact

Vervolgens kunnen we contact opnemen met de locatie van de uitvaart, om voor ons duidelijk te krijgen wat de voorzieningen zijn betreffende internet en geluid.
4

Uitvaart

Op de dag van de uitvaart zorgen wij ervoor dat alles ruim op tijd aanwezig is en alles klaar staat.
5

Terugkijken

Na de uitvaart kunt u binnen enkele uren de volledige video downloaden om door te sturen of om terug te kijken.

Pakketten

Standaard

275,-

per uitvaart
  • 1 camera registratie
  • Achteraf terugkijken
  • Geen livestream

PlusMeest Gekozen

375,-

Per uitvaart
  • 1 camera livestream
  • Achteraf terugkijken
  • Speciaal webadres

Premium

450,-

per uitvaart
  • 2 camera’s livestream
  • Achteraf terugkijken
  • Speciaal webadres
  • Online condoleanceregister

Zijn er meer mogelijkheden?

Ja. De hierboven genoemde opties zijn opties waarvan wij denken dat deze het beste aansluiten bij een uitvaart. Mocht u wensen hebben die niet genoemd zijn, kunt u altijd contact met ons opnemen om een en ander te bespreken.

Handig om te weten!

De bovengenoemde prijzen zijn excl. reiskosten. Het geluid wordt altijd met zorg opgenomen, ongeacht welk pakket. Er kan, wanneer nodig, extra apparatuur gehuurd worden.

Prachtig, indrukwekkend. Alles en iedereen was aanwezig! Mooie Cameraregie! Het was net alsof je zelf aanwezig was! Dank-je-wel!

AnoniemKijker

het was een prachtige ceremonie? Dank iedereen die dit mede mogelijk heeft gemaakt ?

AnoniemKijker

Wat is een speciaal webadres?

Een speciaal webadres is een websitenaam waarop de livestream geplaatst wordt. Hierbij kunt u denken aan www.(naam overledene).streamuwbegrafenis.nl of www.(naam overledene).nl

Hoe gaan jullie om met de Corona maatregelen?

Binnen de genoemde pakketten komen wij altijd met 1 persoon die alles regelt. Deze persoon is uw aanspreekpunt voor alle vragen. De maatregelen van het RIVM staan op nummer 1 en wij zullen er alles aan doen om deze na te komen.

Kunnen andere mensen zomaar meekijken?

Nee, dat kan niet. Alleen de mensen die het speciale webadres hebben kunnen de stream bekijken. U hoeft zich geen zorgen te maken dat dit webadres in zoekmachines naar voren komt.

Hoe gaat de betaling?

Voorafgaand aan de opdracht ontvangt u een offerte. Deze offerte kan afwijken van het gekozen pakket. Dit heeft te maken met extra opties. Nadat onze werkzaamheden zijn afgerond, zullen wij de factuur opsturen.

De uitvaart is in Groningen, is dat een probleem?

Nee, dat is geen enkel probleem. Wij reizen naar elke plaats in Nederland of België.  U hoeft zich geen zorgen te maken over de afstand.

Veelgestelde vragen

Staat uw vraag er niet tussen? Stel hem in de live chat of bel, app of mail ons.

Contact

Heeft u een vraag of wilt u een offerte aanvragen? Laat het ons weten in de Live chat rechtsonder, of bel, app of mail ons en we reageren zo snel mogelijk.

+31 6 18 54 22 76
info@streamuwbegrafenis.nl
KVK: 66496438